1 MAI pe Valea Prahovei: Ce oferte sunt pentru românii care petrec la munte

1 MAI pe Valea Prahovei: Ce oferte sunt pentru românii care petrec la munte

Mai multe hoteluri din staţiunile de pe Valea Prahovei – Azuga, Buşteni şi Sinaia – au pregătit oferte speciale pentru weekend-ul de 1 Mai, la preţuri pornind de la câteva zeci de lei până la câteva zeci de euro de persoană pe noapte.

 

Gazdele le promit turiştilor petreceri cu foc de tabără, cină tradiţională, dar aceştia vor avea şi posibilitatea de a participa la grătare în aer liber, potrivit Mediafax.

Cele mai accesibile oferte sunt în staţiunea Buşteni, unde costul unei nopţi de cazare este de 65 de lei de persoană, în preţ fiind incluse şi două mese pe zi, la alegere. Pensiunea care are această ofertă le dă turiştilor un card valoric, ei având posibilitatea să aleagă ce meniuri doresc şi la ce ore doresc să mănânce.

La Sinaia, preţurile sunt mai mari, dar şi oferta mai bogată. Un hotel de trei stele are o ofertă care costă 440 de lei de persoană şi include trei nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun, ”băutură de bun venit” şi petreceri precum “Muncim şi cântăm la o seară de karaoke”, în 30 aprilie, şi “Muncim la un grătar în aer liber”, în 1 mai.

Turiştii cu buget generos pot alege un hotel de cinci stele din Azuga, la un tarif de 80 de euro pentru o cameră dublă pe noapte. Acest preţ include cazare, acces la spa, parcare şi loc de joacă pentru copii, iar cina festivă de 1 Mai, cu meniu prestabilit, costă 24 de euro de persoană, pentru micul dejun turiştii trebuind să plătească 19 euro de persoană, mai scrie sursa citată.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *