A vrut sa vada daca scapa de cosuri si cearcane dupa ce bea 3 litri de apa pe zi, timp de o saptamana! Cum arata acum chipul acestei femei

A vrut sa vada daca scapa de cosuri si cearcane dupa ce bea 3 litri de apa pe zi, timp de o saptamana! Cum arata acum chipul acestei femei

Suparata de acneea si de imperfectiunile care ii apareau constant la nivelul fetei, o tanara din Marea Britanie a decis sa incerce un remediu despre care, la inceput, nu credea ca va fi eficient.

 

 

La recomandarea dermatologului fata a baut, timp de o saptamana, cate 3 litri de apa plata in fiecare zi. In rest nu si-a schimbat niciun obicei: a mancat la fel, nu a renuntat la alcool si a folosit chiar si aceleasi produse de curatare a tenului.

La sfarsitul celei de-a 7-a zile a facut o comparatie intre felul in care arata atunci si felul in care arata la inceputul tratamentului. A fost dezamagita in momentul in care a realizat ca, practic, nu era nicio diferenta.

Acneea si punctele negre erau tot la locul lor, iar ridurile si semnele cearcanelor nu s-au estompat, fiind la fel de vizibile. Cu toate acestea tanara spune ca va continua sa consume cate 3 litri de apa pe zi.

“Am realizat ca este un obicei sanatos; fizic pot spune ca ma simt mai bine. La nivelul fetei nu s-au produs schimbari, dar poate in timp acestea isi vor face aparitia. In orice caz, nu regret ca am incercat acest experiment”, spune ea.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *