Ai cearcăne? Așa scapi rapid de ele! Metoda e simplă. Începe din seara asta și mâine dimineața vezi efectul

Ai cearcăne? Așa scapi rapid de ele! Metoda e simplă. Începe din seara asta și mâine dimineața vezi efectul

Pungile de sub ochi sunt provocate de fapt din grăsimea care iese în afara mușchiului orbicular din jurul ochiului, mai ales dimineața, daca suntem obosiți. Cearcănele apar și din cauza faptului că musculatura de la nivelul ochiului îmbătrânește și ea în timp, nu mai are aceeași elasticitate si atunci se produce un edem, o umflare a feței.

 

 

Dr. Bogdan Dimitrie Niculae ne spune ce să facem pentru a scăpa rapid de cearcăne: “Recomand, mai ales femeilor de peste 40 de ani, să doarmă cu capul mai sus, tocmai ca să aibă aspectul mai puțin umflat dimineața. Dormind astfel, limfa care circulă în mod normal prin tot corpul nu se mai acumulează la nivelul ochilor. Tratamentul cearcănelor depinde de marimea lor. Mai nou, există un produs special de lipoliza (distruge grăsimea), care se injecteaza cu ace foarte fine, în cantitate foarte mică, o dată pe săptămână, timp de patru săptămâni.

Aspectul inestetic al cearcănelor este produs, însă, și de pielea lăsată, mai închisă la culoare. Tratamentul la nivelul respectiv se face cu un laser special, care face un stretching (o întindere) al pielii. După 5-6 sedințe, pielea de sub ochi începe să arate foarte bine. Culoarea trebuie tratata cu un alt tip de laser, care acționează strict asupra pigmentului, distrugându-l. Acea culoare este dată de producția mai mare de melanina, din cauza faptului ca se produce o inflamație zilnic (umflarea de dimineață). Colorația se poate trata și printr-o soluție aplicată seara, la nivelul pleoapei. Astfel, reușim să tratăm și edemul, și pielea lăsată, și pigmentarea din jurul cearcanelor. Acum pregătim și cel mai mare congres Anti-Aging din România care se va desfășura în perioada 9-10 mai 2015, la Institutul Național de Statistică, în cadrul celui de-al VII-lea Congres Internațional de Medicină Anti-Aging și unde vom prezenta cele mai noi metode de tratament pentru cearcăne și nu numai. Congresul va fi precedat de conferința ” Tipurile, caracteristicile, utilitatea si tehnicile utilizarii laserelor in medicina”.

În cadrul acestui congres vom vorbi despre medicina Anti-Aging care este axată pe descoperirea și susținerea metodelor de prevenire a afecțiunilor și de încetinire a procesului de îmbătrânire. Lupta împotriva procesului de îmbătrânire reprezintă un proces global, interdisciplinar, ce nu antrenează doar diverse ramuri medicale (medicina interna, nutritionisti, psihologi, fizioterapeuti, dermatologi, chirurgi, etc.), precum si studiul factorilor socio-educationali specifici. “Invitarea în cadrul Congresului a unor specialiști în laser cu experiență mare va aduce un flux nou de informație care va fi util atât celor care doresc să înceapă să lucreze cu aceste echipamente, cât și utilizatorilor cu experiența. Congresul va fi bazat pe workshop-uri interactive în domeniile medicinei anti-aging ( fillere, botox, fire resorbabile, PRP si PRFM, lasere medicale si chirurgicale, terapii hormonale si celule stem, chirurgie estetică, peelinguri, și noi terapii combinate)” spune dr. Bogdan Dimitrie Nicolae, președintele Asociației Medicale Anti-Aging.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *