Atenţie! Cum acţionează falşii inspectori ANAF

Atenţie! Cum acţionează falşii inspectori ANAF

Acţiunile în forţă ale inspectorilor ANAF au dat idei infractorilor. Doi bărbaţi din Braşov s-au dat drept inspectori ai Fiscului şi au încercat să păcălească angajaţii mai multor restaurante. Din fericire, nimeni nu a căzut în plasa lor, iar acum Poliţia e pe urmele lor.

În imaginile de supraveghere dintr-un local din Braşov se vede cum cei doi bărbaţi se îndreaptă spre tejghea şi cer documente, pretinzând că vor să controleze situaţia fiscală a afacerii. Însă ospătarul care era de serviciu nu avea acces la informaţiile cerute, aşa că şi-a sunat şeful.

“Ne-a cerut registrul de casă. Nefiind în măsură să-l arătăm noi, am chemat persoanele care se ocupă şi când au auzit acest lucru au zis <bine, o să ne întoarcem mai târziu>. Nu s-au mai intors”, a spus Adrian Ursei.

Scenariul s-a repetat şi în alt local. 

“Au cerut cu cineva din conducere, eu le-am spus că nu este şi să sun, şi când eram cu telefonul la ureche au spus că pleacă şi revin. Şi n-au mai venit. A ridicat şi tonul la mine. Da, aveau un tupeu fantastic”, a spus Oana Bălan, casier.

Din primele informaţii, barbaţii respectivi au cerut şi şpagă pentru a închide ochii la pretinsele nereguli, însă angajaţii nu s-au lăsat păcăliţi.

  • inspectori anaf

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *