Atentie, imagine cu puternic impact emotional! Cum arata celalalt picior al acestei fete dupa ce a fost muscata de un sarpe

Atentie, imagine cu puternic impact emotional! Cum arata celalalt picior al acestei fete dupa ce a fost muscata de un sarpe

Atentie, acest articol contine imagini care va pot afecta emotional.

 

O adolescenta in varsta de 13 ani, din Venezuela, traieste o adevarata tragedie. Aproape jumatate din piciorul stang i-a putrezit pur si simplu dupa ce a fost muscata de un sarpe. Pentru ca fata apartine unei populatii de bastinasi, s-a tratat cu metode neconventionale dupa ce a fost muscata, agravandu-si situatia.

 

Practic, veninul a condus la o necroza severa. Imaginea tulburatoare cu piciorul fetei, pe jumatate afectat de o necroza cu suprainfectie, a fost publicata pe Instagram chiar de unul dintre medicii care au tratat-o.

La o luna dupa ce a fost atacata de sarpe, fata a ajuns la un spital din Caracas. Un medic britanic a declarat pentru Daily Mail ca cel mai probabil tanara va suferi o amputare a piciorului. Nu se stie inca daca aceasta interventie ii va salva viata.

https://igcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/10731714_1489869967956422_1554167948_n.jpg

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *