Bianca Dragusanu, declaratia care schimba tot! Divortul de Victor Slav a fost…

Bianca Dragusanu, declaratia care schimba tot! Divortul de Victor Slav a fost...

2014 a fost, cu siguranta, unul dintre cei mai dificili ani pentru Bianca. A inceput cu o escapada adulterina si cu un divort, urmate apoi de o mare incertitudine pe plan sentimental. La final de an, Bianca ne-a facut bilantul, in exclusivitate.

 

De cand se afla sub lumina reflectoarelor, viata Biancai Dragusanu a fost o permanenta furtuna cu tunete si fulgere. Desi e obisnuita sa traiasca mereu intr-o agitatie care pe multi i-ar trimite la psihiatru, anul 2014 a fost, de departe, unul care a supus-o pe vedeta unor grele incercari si care a macinat-o din multe puncte de vedere. 

Acum zambete, cand priveste in urma insa, voalat, recunoaste ca n-a avut parte tocmai de cea mai buna perioada a vietii, iar asteptarile pentru anul ce bate la usa sunt unele extrem de clare, pentru ea: “In 2015 merg la sala si-mi doresc multa iubire si fericire. Regret? Nu am regrete, sa fie mai bine anul asta”, a declarat Bianca, pentru CANCAN.ro. Declaratie care vine inca o data ca o asumare a tuturor faptelor sale pentru care o tara intreaga a pus-o la zid.
 
Nici nu-i de mirare ca vedeta are inima stransa atunci cand se gandeste la anul 2014, mai ales ca a fost unul zdruncinat, inca de la inceput. Astfel, in primele zile ale lunii ianuarie a plecat cu fostul ei iubit, Adrian Cristea, intr-o escapada romantica la Paris, fapt care a avut repercusiuni colosale: divortul de Victor Slav.
Si, de parca n-ar fi fost de ajuns, ei bine, dupa aceste doua evenimente majore, pentru Bianca a urmat un nou sir de impacari si despartiri de cel care i-a fost sot, mai ceva ca un carusel. Astfel ca nici ei nu mai stiu cu exactitate cand sunt despartiti si cand sunt impreuna,fiind intr-o incertitudine totala.
  • Bianca dragusanu

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *