Borcea s-a insurat cu Alina din razbunare. El a vrut-o pe Pelinel de sotie, dar nu s-a putut. Acum, LOVITURA DE TEATRU!!!!! Hai ca-i culmea, oameni buni :))))

Borcea s-a insurat cu Alina din razbunare. El a vrut-o pe Pelinel de sotie, dar nu s-a putut. Acum, LOVITURA DE TEATRU!!!!! Hai ca-i culmea, oameni buni :))))

Telenovela continuă! De când Valentina Pelinel a anunțat că este gravidă, iar fiul ei nenăscut i-a fost atribuit lui Cristi Borcea, detalii dintre cele mai picante iau formă de bârfe și zvonuri care se rostogolesc scoțând la iveală o istorie absolut savuroasă a amantlâncului dintre cei doi.

Pe vremea când Valentina Pelinel era doamna Boureanu, iar Borcea cel veșnic îndrăgostit își împărțea cu greu inima, trăirile și energia între ea și Alina Vidican, a existat și un moment de cumpănă… matrimonială. Potrivit apropiaților fostului acționar dinamovist, acesta ar fi avut în plan încă de la început ca, după divorțul de Mihaela, prima lui soție, să o ia de nevastă pe Valentina, iar pe Alina, să o păstreze amantă. Astfel, Borcea i-ar fi dat un soi de ultimatul lui Pelinel care, pentru a-l putea ajuta să-și ducă schema la îndeplinire, ar fi urmat să divorțeze și ea, de Boureanu.

“Se vorbește în anturaj că Borcea ar fi avut în cap o chestie romantică. Își imagina că va fugi cu Valentina în lume și vor lăsa toate problemele în urmă, dar ea ar fi ezitat și reacția pe care a avut-o ar fi răscolit orgoliul lui de amorez”, ne-a dezvăluit o sursă din preajma fostului acționar dinamovist.

Cică, sub efectul primului impuls, Borcea ar fi decis să se răzbune pe “manechina” lui și acesta ar fi fost motivul pentru care, în vara lui 2011, ar fi pășit la altar alături de Alina și nu de Valentina.

Este evident că, în cele din urmă, lucrurile au revenit la normal, iar cei doi au continuat relația. Povestea a mers mai departe, Valentina a divorțat de Boureanu, care între timp a aflat tot ce avea nevoie să știe, iar acum se vorbește despre o ducere la îndeplinire a planului din 2011. Așa cum a scris Libertatea încă de săptămâna trecută, apropiații afaceristului întemnițat susțin că acesta ar avea în intenție să divorțeze de Alina și, după pușcărie, să trăiască în SUA, la Miami, cu Valentina.
Tot acest iureș care îl are ca personaj central pe Cristian Borcea a fost provocat săptămâna trecută, după ce Valentina Pelinel a anunțat că va fi mama unui băiețel.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *