Captură record de DROGURI foarte RARE

Captură record de DROGURI foarte RARE

Poliţiştii au confiscat, miercuri dimineaţă, aproximativ 70 de kilograme de cocaină neagră, la Timişoara, patru persoane de origine venezueleană, ridicate de anchetatori, urmând să fie aduse la Bucureşti pentru audieri.

Potrivit surselor citate, transportul de cocaină trebuia să treacă iniţial prin portul Constanţa, dar după ce autorităţile judiciare germane au intrat pe firul operaţiunii, traficanţii au modificat traseul şi drogurile au trecut prin vama Otopeni, de unde au fost duse mai departe la Timişoara, unde s-a făcut captura. 

Drogurile, ascunse în corpuri de mobilier încărcate într-un container, aveau ca destinaţie finală Spania. Anchetatorii au folosit flexuri pentru a tăia corpurile de mobilier şi a recupera cocaina.

În urma operaţiunii, anchetatorii au prins patru persoane de origine venezueleană, una dintre acestea fiind căsătorită cu o româncă. Cei patru suspecţi urmează să fie duşi la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală din Bucureşti, pentru a fi audiaţi în legătură cu provenienţa cocainei şi filiera pentru care operau. 

Potrivit surselor citate, cocaina neagră este un drog foarte rar, până în prezent anchetatorii neputând estima valoarea celor aproximativ 70 de kilograme de droguri capturate. 

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *