Care este cocktailul de pastile pe care Oana Zavoranu il ia de ani buni, zilnic. Efectele acestor medicamente de care bruneta este DEPENDENTA

Care este cocktailul de pastile pe care Oana Zavoranu il ia de ani buni, zilnic. Efectele acestor medicamente de care bruneta este DEPENDENTA
De multi ani, Oana Zavoranu ia zilnic pastile cu pumnul si nu a ascuns asta. In mai multe ocazii, Oana a marturisit ca este dependenta de anumite medicamente spunand si numele unora dintre ele.
Pana acum, in mai multe ocazii, Oana a marturisit ca are o dependenta de ceea ce numeste ea “cocktailul de medicamente”, pe care-l ia contra durerilor de cap.

Iata cateva ocazii, in care Zavo a marturisit ca ia pastile:

In 2012, dupa ce a ajuns la Spitalul Elias din cauza durerilor de cap, Oana a spus ca ia permanent un cocktail de medicamente, printre care codamin si distonocalm.

Un an mai tarziu, atunci cand a fost acuzata ca a vrut sa se sinucida, ea a declarat: “Am luat un cocktail din trei pastile: distonocalm, aspirina, codamina. Il iau in mod frecvent pentru ca are efect. Nu pot sa stau fara cocktailul acesta. Nu-mi trec durerile de cap dacă nu iau pastilele astea.  Nu pot trai fara medicamente din cauza migrenei cronice de care sufar”

 

 

In 2013, dupa ce Oana a dat declaratiile respective, ziarul Ring a publicat un studiu al cercetatorilor britanici, citati de “The Telegraph”, care avertizau ca banalele calmante sunt transformate de ficat in… morfina. Pilulele care contin codeina  (cum ar fi codamin), substanta inrudita cu heroina si morfina (extrase din opiu), sunt folosite in mod curent pentru tratarea durerilor de cap, de spate sau a celor menstruale. 10% din codeina se metabolizeaza, in ficat, in morfina, arata cercetatorii.

Zavoranu a sustinut mereu ca nu consuma substante interzise, ci doar acest cocktail, completat de doze mari de cola. Medicii sustin ca administrarea unui analgezic puternic, gen codeina, combinat cu substante stimulante precum efedrina, cafeaua sau cola dau excitatie nervoasa si senzatie de euforie, conform ziarulring.ro

Totusi, la un moment dat, Zavo a precizat ca a trait senzatii tari sub efectul unui ”drog”, administrat chiar de medici si ca are o dependenta de… anestezie.  ”Cea mai tare senzatie am avut-o atunci cand mi-am facut anestezie totala. Sunt alea cateva secunde pana adormi, cand te simti extraordinar. Te simti liber, zici ca plutesti, nu iti mai simti trupul, nu te mai intereseaza de nimeni, esti deasupra tuturor. Am facut sapte operatii la sani si sapte anestezii generale. Ma duceam cu nerabdare la medic sa ma operez numai ca sa traiesc acea senzatie produsa de la anestezie”, a declarat Oana Zavoranu, dupa ultima operatie de implant.

In ultimele zile, fosta vedeta tv a fost acuzata de mai multe persoane ca se afla sunt efectul sedativelor. Mai mult chiar, duminica dimineata, la poarta cimitirului Eternitatea, atunci cand nu era lasata sa intre, una dintre matusile Oanei a declarat chiar in fata camerelor de filmat: “Nu ne lasa! Asa vrea Oana! Nu vedeti care e procedura? Ne tine ca niste animale la poarta! Rusine sa ii fie! Scarba ordinara! Drogata! Este o drogata, stie toata lumea! Moarta este nepoata mea. Nu pot sa tac, si-a batut joc de mama sa”, a marturisit femeia.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *