Castelul Peleş trece la programul de vară din luna mai

Castelul Peleş trece la programul de vară din luna mai

Din 12 mai, Castelul Peleş va trece la programul de vizitare de vară, ceea ce înseamnă că turiştii câştigă o zi în plus, pe săptămână, pentru a putea vizita unul dintre cele mai frumoase obiective tursitice din România.

Spre deosebire de programul de iarnă, când muzeul era închis lunea şi marţea, din 12 mai, acesta va avea program de vizitare obişnuit şi în zilele de marţi, până pe 15 septembrie 2015.

Conform noului orar, Peleşul este închis lunea, marţea poate fi vizitat între 11.00 şi 16.15, iar de miercuri până duminică între 9.15 şi 16.15.

La Pelişor, luni şi marţi este închis, iar vizitarea este permisă miercuri între orele 11.00 şi 17.15, iar de joi până duminică între 10.15 şi 17.15.

Un tur al castelului, de 45 de minute, în care puteţi vedea expoziţiile de bază, costă 20 de lei pentru adulţi, 10 lei pentru pensionari şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi posesori ai cardului Euro < 26. Tarifele se măresc în cadrul unui tur opţional care include parterul şi etajul I, caz în care un adult plăteşte 50 de lei. Preţul unui bilet pentru Castelul Pelişor costă, integral, 20 de lei.


Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *