CĂTĂLIN PREDOIU, fost ministru al Justiţiei, audiat la DNA în dosarul Bica

CĂTĂLIN PREDOIU, fost ministru al Justiţiei, audiat la DNA în dosarul Bica

CĂTĂLIN PREDOIU, fost ministru al Justiţiei, va fi audiat la DNA în dosarul Alina Bica, potrivit unor surse judiciare, citate de România TV.

Cătălin Predoiu a fost citat ca martor şi urmează să fie audiat săptămâna viitoare de către procurorii anticorupţie, într-o cauză penală aflată în instrumentarea lor.

Se pare că DNA este interesat să afle care au fost dedesubturile numirii Alinei Bica în Comisia Centrală a ANRP în 2010. Propunerea a fost făcută de către Predoiu şi contrasemnată de prim-ministrul de atunci Emil Boc.

Într-o adresă trimisă de Predoiu în 16 august 2010 către cabinetul primului-ministru, Predoiu anunţa care sunt reprezentanţii ministerului său în ANRP.

“Precizăm că, potrivit prevederilor art. 13 din L247/2005 privind reforma în domeniul proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente, cu modificările şi completările ulterioare, în componenţa Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor intră doi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei. În aplicarea acestei dispoziţii, vă comunicăm că reprezentanţii desemnaţi din partea instituţiei noastre sunt: Alina Mihaela Bica, secretar de stat şi Lidia Barac, secretar de stat”, se arată în documentul semnat de Cătălin Predoiu.

  • CĂTĂLIN PREDOIU
  • dosarul Bica

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *