Ce au decis magistrații cu privire la Bădescu

Ce au decis magistrații cu privire la Bădescu

Magistaţii de la Curtea de Apel Ploieşti au respins marti contestaţia formulată de Iulian Bădescu, fostul edil al municipiului Ploieşti. Bădescu a solicitat schimbarea măsurii arestului preventiv cu arest la domiciliu, cerere respinsă de Tribunalul Prahova.

Fostul edil, Iulian Bădescu, a fost reţinut de procurorii DNA pe 3 martie, după mai multe percheţii efectuate la domiciliul acestuia şi la Primăria Ploieşti, sub acuzaţia de abuz în serviciu cu consecinţe grave şi luare de mită, în dosarul legat de finanţarea echipei FC Petrolul. La finele săptămânii trecute, Bădescu a solicitat Tribunalului Prahova schimbarea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, însă cererea a fost respinsă. Marti, magistraţii de la Curtea de Apel Ploieşti au respins contestaţia depusă de Bădescu. Iată soluţia:

Solutia pe scurt: În baza art.425 indice 1 alin.7 pct.1 lit.b) Cod procedură penală raportat la art.203 alin.5 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Bădescu Iulian, împotriva încheierii nr.163 din 16.04.2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Prahova . În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 21 aprilie 2015.

  • iulian badescu arestat preventiv

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *