Centrele studentObike s-au deschis în Ploiești

Centrele studentObike s-au deschis în Ploiești

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank au lansat ieri la Ploiesti, cel de-al cincilea sezon studentObike, proiect de bike- sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

 

40 de biciclete sunt puse gratuit la dispozitia studentiilor din Ploiesti. Centrul este amplasat in Campusul Facultatii de Petrol si Gaze, iar studentii pot inchiria biciclete, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Ca noutati ale sezonului 2015, studentObike ofera tuturor studentilor din Ploiesti posibilitatea de a inchiria bicicletele, indiferent de facultatea pe care o frecventeaza, dar si o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar si a unui personal profesionist, prietenos si pregatit sa asigure experiente placute iubitorilor de pedalat.

Cu un “look” foarte cool, dinamic, plin de energie, studentObike isi propune sa determine cat mai multi studenti sa aleaga bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct in altul al campusurilor studentesti.

StudentObike este un proiect national de bike-sharing gratuit pentru studentii din sapte centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti si, incepand cu anul acesta, si in Timisoara.

In tara, centrele studentObike se vor deschide dupa cum urmeaza: 30 martie – Iasi – Facultatea de Constructii si Ploiesti – Facultatea Petrol si Gaze, 2 aprilie – Cluj – Complexul Hasdeu, 8 aprilie – Timisoara – Universitatea de Vest.

In cei patru ani de functionare, programul « studentObike » a reusit sa scoata peste 80.000 de studenti la pedalat.

  • studentObike

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *