Copiii şi elevii au 50% reducere la trenurile CFR Călători

Copiii şi elevii au 50% reducere la trenurile CFR Călători

Copiii de până la zece ani şi elevii din clasele 0-12 beneficiază de unele dintre cele mai atractive reduceri la călătoria cu trenurile CFR Călători spre orice destinaţie din România.

Copiii de până la zece ani beneficiază de o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua. Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat. 

Pentru grupurile de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (1 persoană la 10 copii) .

Reducerile pentru copiii de până la zece ani, se acordă în cazul călătoriilor simple şi se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online.

Reamintim că elevii din clasele 0 – 12 beneficiază conform legislaţiei în vigoare, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

  • cfr calatori

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *