Culmea Fiscului! Un jurnalist NU a primit bon fiscal la hotelul şefului ANAF

Culmea Fiscului! Un jurnalist NU a primit bon fiscal la hotelul şefului ANAF

Jurnalistul de investigații Stelian Negrea s-a dus la un hotel din București despre care susține că i-ar aparține șefului ANAF, Gelu Diaconu, pentru a testa dacă primește sau nu bon fiscal.

 

Ce a ieșit, explică Negrea pe contul său de Facebook:

“O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o sesizare iar doamna de acolo mi-a dat dreptate ca ar fi trebuit sa-mi fie emis bon fiscal. Va tin la curent cu noutatile pe masura ce apar”, scrie Stelian Negrea pe Facebook.

Legătura dintre Hotelul International din Bucuresti si familia lui Gelu Stefan Diaconu, șeful ANAF este relevată de jurnaliștii de la HotNews.ro: sotia lui Gelu Diaconu are jumatate din actiunile firmei SC Comity Prodexim SRL, firma care opereaza Hotelul International, dupa cum scria in 2013 Centrul de Investigatii Media. De altfel, si certificatul de clasificare postat pe site-ul hotelului este eliberat pentru firma SC Comity Prodexim SRL. Cota de 50% din Comity Prodexim a Mihaelei Diaconu apare si in cea mai recenta declaratie de avere a presedintelui ANAF, Gelu Diaconu. Insusi Gelu Diaconu a spus in 2013, intr-o precizare remisa ziarului Bursa, ca firma SC Comity Prodexim SRL este detinuta, in proportie de 50%, de sotia sa, adaugă sursa citată.

 • FISC
 • anaf
 • bon fiscal

  Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

  Powered by WPeMatico

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *