CUM ARATĂ ACUM mormântul Marioarei Zăvoranu! Imaginile asta te vor face SĂ PLÂNGI

CUM ARATĂ ACUM mormântul Marioarei Zăvoranu! Imaginile asta te vor face SĂ PLÂNGI

Marioara Zăvoranu a murit vineri, la Spitalul Fundeni din București, iar sute de oameni au ținut să asiste la înmormântare, unii au vrut să îi aducă o floare, alții pur și simplu să asiste din curiozitate.

 

Oana Zăvoranu a trecut prin mai multe stări după moartea mamei ei, însă durerea a pus-o la pământ în final. Ea a avut grijă să pregătească totul ca la carte pentru înmormântarea mamei ei, de la cimitirul Eternitatea. Vedeta a adus la mormânt o coroană imensă de flori. “Te iubesc şi nimeni şi nimic nu îţi va putea lua locul tău. În felul meu introvertit, asemenea tatălui meu, te-am iubit mamă”, a scris Oana Zăvoranu pe coroana depusă la căpătâiul mamei sale.

De altfel, toți cei prezenți au adus coroane, buchete și coșulețe cu flori, care au fost aranjate ca la carte la mormânt. Fotografiile surprinse astăzi arată locul de veci acoperit cu un munte de flori, la care lumânările așezate frumos, încă mai ard.

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni. Mama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *