DÂMBOVIŢA: “Povestea Vorbei” este spusă şi anul acesta la Găeşti! Participă umorişti din 10 judeţe, Bucureşti şi Republica Moldova

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Vineri, 24 octombrie, de la ora 15:00, oraşul Găeşti dă startul celei de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor Popular “Povestea Vorbei”, organizat de Primărie, Consiliul Local şi Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Participă formaţii şi interpreţi individuali din judeţele Arad, Argeş, Bistriţa, Braşov, Constanţa, Mehedinţi, Sălaj, Sibiu, Suceava, Dâmboviţa, din municipiul Bucureşti şi Republica Moldova. În prima zi, găeştenii şi nu doar ei vor avea parte de o paradă a umoriştilor înscrişi în competiţie, urmată de spectacolul-concurs, găzduit de Casa de Cultură “Dumitru Stanciu”. Sâmbătă, de la ora 17:00, se va consuma Gala Laureaţilor. De asemenea, spectatorii se vor putea bucura de o reprezentaţie de zile mari a cunoscuţilor actori Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Intrarea este liberă!

The post DÂMBOVIŢA: “Povestea Vorbei” este spusă şi anul acesta la Găeşti! Participă umorişti din 10 judeţe, Bucureşti şi Republica Moldova appeared first on incomod-media.ro.

Citeste articolul integral pe Incomod Media

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *