DE NERECUNOSCUT! Cum arata "Burlacita" in luna a 5-a de sarcina!

DE NERECUNOSCUT!  Cum arata

Burlacita este insarcinata in cinci luni, iar burtica ei a luat proportii. Cu toate acestea, bruneta ramane in continuare una din cele mai sexy vedete de la noi.

 

 

Din momentul in care s-a aflat ca este insarcinata, au fost multi care au spus ca Burlacita nu va reusi sa ramana la fel de sexy, si ca va acumula o multime de kilograme pana cand va naste. Vedeta se incapataneaza insa sa le faca in ciuda carcotasilor, si reuseste sa ramana la fel de sexy ca pana acum, chiar daca burtica a mai crescut.

Insarcinata in luna a cincea, Burlacita este la fel de sexy

Insarcinata in luna a cincea, Burlacita este la fel de sexy

Burlacita a facut recent o serie de declaratii care il vor scoate din minti pe tatal copilului ei. Bruneta sustinea ca atunci cand o femeie insala ea nu il pune pe barbat intr-o situatie neplacuta si anume aceea de a veni acasa si a se lasa sarutata acolo unde a atins-o celalalt.
Nu te duci cu alta si dupa aia vii la femeie acasa si incepi sa o pupi. Femeia se duce cu altul si dusa e! Adica nu mai vine la tine sa te mai minta. Este mult mai corecta pentru ca nu mai vine la tine sa o pupi, acolo unde a pupat-o altul. Nu e normal”, a spus bruneta in cadrul emisiunii pe care o prezinta.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *