Delir jurnalistic la o televiziune de știri: Coldea și Kovesi au o relație amoroasă

Delir jurnalistic la o televiziune de știri: Coldea și Kovesi au o relație amoroasă

Unul dintre zvonurile care mai circulă, în glumă, prin Parlament a fost preluat de jurnalistul Radu Moraru la televiziune de știri Nașul TV.

 

În emisiune cu Robert Turcescu, Radu Moraru a explicat că are informații conform cărora între prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, și procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi avut o relație amoroasă.

Această relație s-ar fi consumat în timp ce Kovesi era Procuror General al României, susține Radu Moraru.

”In investigatiile mele fulger am aflat ca Seful Operativ al SRI a avut o mare poveste de iubire cu Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi! O poveste de mare amor, cu lacrimi si cu despartiri. Coldea a vrut chiar sa divorteze de sotia lui, un eminent absolvent SRI, astazi fiind psihologul institutiei. Coldea a fost avertizat ca daca divorteaza isi pericliteaza cariera de general instelat si se pare ca asta e motivul pentru care „Lulutza” l-a parasit, ca el nu a divortat!  Coldea a plins mult dupa Codruta dar i-a trecut si, din razbunare, a pus tehnica de urmarire pe ea pina a prins-o in traficul de influenta in afacerea Carabulea! Intrebati-i pe Daniel Morar si pe Traian Basescu. Carabulea era bun prieten cu Procurorul Lascu, tatal Codrutei Kovesi, cazut si el pe interceptari. Lulutza nu a putut sa-si vada tatal in puscarie si de atunci sta drepti in fata lui Coldea! Pe care nu il mai iubeste, ba chiar il detesta, dar nu are de ales!”, susține Radu Moraru.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *