Dinu Gheorghe: Discutăm cu trei antrenori, Pustai este unul dintre ei

Dinu Gheorghe: Discutăm cu trei antrenori, Pustai este unul dintre ei

Dinu Gheorghe, fost conducător al clubului Astra Giurgiu care urmează să preia funcţia de preşedinte al FC Rapid, a declarat că în momentul de faţă există trei variante pentru postul de antrenor al echipei Rapid, tehnicianul Cristian Pustai fiind doar una dintre acestea.

“Discutăm cu trei antrenori, iar Pustai este unul dintre ei. Nu am ajuns la un acord cu Pustai sau cu altcineva, nu am stabilit încă nimic. Probabil că până pe 2-3 ianuarie vom şti sigur numele antrenorului pentru că trebuie puse la punct şi celelalte lucruri până la începerea pregătirilor”, a spus Dinu Gheorghe.

El nu a dorit să îi nominalizeze pe ceilalţi doi tehnicieni, dar a menţionat că niciunul dintre aceştia nu este străin. “Nu vreau să fac publice numele celorlalţi doi antrenori, oricum, niciunul nu este străin. Ce pot să spun e că unul este sub contract, iar celălalt este liber”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Referitor la situaţia sa contractuală, Dinu Gheorghe a menţionat că deocamdată nu a semnat cu gruparea giuleşteană. “Nu am semnat contractul cu Rapid, dar asta nu este o problemă. Am discutat cu domnul Moraru şi ştiu ce trebuie făcut. Momentan vreau să mă liniştesc după perioada încărcată de la Astra. Deşi cred că în ultimul timp sunt mai ocupat decât la Astra”, a explicat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a mai spus că gruparea giuleşteană mai are sub contract nouă jucători, lotul urmând să fie completat până la 24 înainte de plecarea echipei în pregătirea de iarnă.

“În momentul de faţă sub contract cu Rapid mai sunt nouă jucători: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan şi portughezii Kikas şi Rui Miguel. Până la începerea pregătirilor vom completa lotul astfel încât noul antrenor să aibă la dispoziţie 24 de jucători, dintre care trei portari” , a spus Dinu Gheorghe.

Acesta a adăugat că nu există un buget pentru achiziţii deoarece vor fi transferaţi doar jucători liberi de contract. “Nu există un buget pentru achiziţii pentru că vom aduce doar jucători liberi. Important este să se încadreze din punct de vedere salarial. Avem foarte mulţi fotbalişti din care putem alege, însă vor semna doar după ce îşi va da acordul şi noul antrenor, pentru că aşa este normal”, a conchis Dinu Gheorghe.

sursa: mediafax

 • dinu gheorghe
 • rapid bucuresti
 • cristian pustai
 • variante

  Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

  Powered by WPeMatico

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *