Domnişoarele din imagine deszăpezesc drumurile naţionale din judeţul nostru!

„MISS DESZĂPEZIREA. Cine scoate milioane de euro din codul roşu: Miss World România dă zăpada alături de urmăriţi penal şi prieteni de partid”, este titlul unui articol publicat astăzi de Gândul.info.  Jurnaliştii de la Gândul iau în discuţie deszăpezirea în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Dâmboviţa. Iată cine ne scoate pe noi din nămeţi, pe DN 61, 7, 72, 72A.

“De departe însă, cea mai exotică situaţie are loc în judeţul Dâmboviţa, unde cot la cot cu mai multe firme de asfaltări, construcţii şi închiriat de utilaje grele se luptă cu zăpada două fotomodele: surorile Loredana şi Cosmina Salanţă. În aceste zile, surorile Salanţă se află în însoritul Bali, Indonezia, după cum arată postările de pe conturile personale de Facebook. Totuşi, firma lor, Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi, cu sediul în Bucureşti, se luptă cu zăpezile din Dâmboviţa, de pe drumurile DN 61, 7, 72, 72A, în baza unui contract câştigat de la CNADNR, în valoare de 9,73 milioane lei (aprox. 2,16 milioane euro).

Loredana Salanţă (21 de ani) şi Natalia Cosmina Salanţă (24 de ani) sunt din Bistriţa. Loredana este fostă Miss World Romania 2009 şi câştigătoare a Top Model of the World în 2011, iar Cosmina este şi ea fotomodel. Împreună au participat la acţiuni caritabile cu TSD Bistriţa Năsăud.

Secretul succesului lor în materie de şosele, materializat într-un contract de peste 2 milioane de euro, pare însă să se datoreze altcuiva, străin de lumea modei, şi care stă în spatele celor două fotomodele: administratorul firmei este Alin Niculae Ştefan, director în cadrul firmei de asfaltări Romstrade, deţinută de afaceristul Nelu Iordache, arestat pentru deturnare de fonduri. Ştefan are experienţă în domeniu, ocupându-se la Romstrade de autorizaţii, achiziţii şi marketing, iar anterior lucrând la o altă firmă de asfaltări – Consitrans.” scriu jurnaliştii de la Gândul.info.

ARTICOLUL INTEGRAL AICI

sursa foto: Gandul.info

Citeste articolul integral Gazeta Dambovitei

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *