Drum judeţean, transformat în DRUM NAŢIONAL. Ce alte planuri mai are ministrul Transporturilor în Prahova

Drum judeţean, transformat în DRUM NAŢIONAL. Ce alte planuri mai are ministrul Transporturilor în Prahova

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, împreună cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, a avut joi, la Ploiești, o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Prahova pentru dezbaterea unor soluții care să decongestioneze traficul în Valea Prahovei.

 

În cadrul discuției, ministrul a subliniat importanța rezolvării problemelor legate atât de transportul de persoane, cât și de mărfuri.

Am discutat azi despre Valea Doftanei, despre transformarea acelui drum județean de dinante de Câmpina până la Săcele. Cu sprijinul Consiliului Județean și al Prefecturii am putea avea într-o lună de zile toate documentele puse la punct, astfel încât să introducem în Guvern decizia de a materializa acest drum. În același timp studiem și posibilitatea unei centuri la Comarnic și una la Bușteni. Drumul Județean 102 I, Câmpina — Valea Doftanei — Săcele, are lungimea de aproximativ 60 km și reprezintă o alternativă viabilă, având în vedere că acest drum ar putea fi modernizat în perioada următoare‘, a arătat Ioan Rus.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *