Imagini SFASIETOARE! Guta plange cu fiica lui in brate! Doamne ce moment!!! A izbucnit in lacrimi cand a vazut-o pe Anais! Momentul reintalnirii te va emotiona MAXIM

Imagini SFASIETOARE! Guta plange cu fiica lui in brate! Doamne ce moment!!! A izbucnit in lacrimi cand a vazut-o pe Anais! Momentul reintalnirii te va emotiona MAXIM

Guta a trait un moment emotionant cand si-a revazut fetita pe care o are cu Beyonce.

 

 

Guta s-a dus joi acasa la Beyonce ca sa isi vada fetita.

“Beyonce nu mi-a interzis sa vad fetita, dar eu sunt mereu plecat. Pe langa frumoasa Anais, mai sunt si alti copilasi care au nevoie de mine. Trebuie sa merg sa castig bani. Nu i-am cumparat nimic fiindca nu stiu de ce are nevoie. Asa ca o sa ii las niste bani. Imi e dor de Anais”, a spus Guta.

Momentul a fostul unul emotionant! Manelistul s-a apucat de plans cand a vazut-o.

 

“Doamne, ce frumoasa e! Nu mai conteaza cu cine seamana. Important e sa fie sanatoasa. Sunt emotionat, orice parinte e emotionat de copilasul lui. Ce sa ii faci… asta e viata. Vai, ce frumoasa e! Va rog sa imi dati un servetel! Vai, ce frumoasa esti! Manca-ti-as gura ta. Eu stiu ce e in sufletul meu. Ingerul asta este o binecuvantare pentru mine, nu e o greseala. Daca mai eram cu Beyonce, mai faceam copii cu ea. Mi-am iubit fratii si copiii. Nimic nu mai conteaza. Fata a aparut imediat dupa moartea fratelelui meu. Mi-a adus multa bucurie, chiar si femeia asta. Mi-am dorit mult sa am o fetita “, a spus Guta, in lacrimi.

Nicolae Guta a dat de inteles ca regreta foarte ca relatia lui cu Beyonce a esuat. “E un disconfort sufletesc. Si pentru ea la fel. Fata mi-as dori sa o am in fiecare clipa. Mai ales ca l-am pierdut pe fratele meu. Anais e viata mea. Sa ma omoare Dumnezeu daca o las“, a spus el.

Cu toate ca a fost o intalnire emotionanta, intrevederea s-a terminat cu un mic scandal. Guta si Beyonce s-au certat din nou… de la bani. El a vrut sa ii lase cateva bancnote, dar ea a refuzat si i-a spus ca nu mai pune mana pe banii ca sa spuna ca ii cheltuie: “Du-te tu si cumpara”.

 

VIDEO AICI

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *