INCREDIBIL. Au stabilit cine va fi nasul de botez al bebelusului! Nu o sa-ti vina sa crezi pe cine au ales:)

INCREDIBIL. Au stabilit cine va fi nasul de botez al bebelusului! Nu o sa-ti vina sa crezi pe cine au ales:)

Chiar daca problemele legale nu s-au rezolvat inca si nu se stie exact ce nume de familie va purta baietelul Antoniei si al lui Alex Velea, lucrurile se precipita in alt sens.

 

Antonia a sunat-o pe fiica ei Maya in Italia si a anuntat-o ca are un fratior. De asemenea, a invitat-o la botez, care are loc in februarie. Botezul va fi oficiat de Smiley, cel mai bun prieten al lui Alex Velea. Smiley va fi nas dar, neavand o partenera stabila, deocamdata lipseste nasa! (Se pare ca unul dintre prenumele micutului va fi “Andrei” – de la nas!)

Pe de alta parte, Vincenzo Castellano, inca sot al Antoniei si, oficial, “tata” al baietelului, anunta ca divortul e aproape gata, dar ca mai trebuie semnate “niste hartii”. Una dintre hartii ar fi asumarea de catre Antnia a vinovatiei pentru desfacerea casniciei… E posibil ca, dupa divort, Alex Velea sa fie obligat sa o dea in judecata pe Antonia pentru a-si dovedi paternitatea pe baza unui test ADN si a putea sa-i dea numele sau copilului. Dar sansele ca Antonia sa obtina si custodia fetitei sale Maya sunt infime. Se pare ca fetita va ramane in Italia la bunicii Castellano. Iar procesul a fost stramuat definitiv in Italia!

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *