INCREDIBIL!!! Cum a murit de fapt batranul simpatic care a cucerit juriul de la Romanii au talent.

INCREDIBIL!!! Cum a murit de fapt batranul simpatic care a cucerit juriul de la Romanii au talent.

Un fost aviator în vârstă de 78 de ani, admis în etapa următoare a show-ului „Românii au talent“ pentru vigoarea sa neobişnuită, a fost comemorat în cadrul emisiunii după ce a murit în urma unui accident de maşină.

ROMANII AU TALENT: Cea de-a treia ediţie a show-ului „Românii au talent“ a adunat persoane dedicate unui vis care cu ajutorul show-ului poate deveni realitate. Între aceştia a fost prezent şi Ioan Dunca, un concurent din Iaşi, în vârstă de 78 de ani, care, neînsoţit, a venit pe scena talent-show-ului de la Pro TV pentru a spune poveşti şi pentru a-şi arăta simpatia faţă de Andra.  “Vai, doamna Andra, ce frumoasă sunteţi. V-aş lua de nevastă, dar nu mă lasă nevastă-mea, care s-a dus pe lumea cealaltă acum 15 ani“, a început el. Totodată, acesta a povestit că timp de 33 de ani a fost aviator, iar din 1990 a ieşit la pensie.  „Aş vrea să mânânc pensie încă pe atât, dacă mă ajută bunul Dumnezeu şi juriul“, a spus bătrânul. Aceasta a făcut flotări pe scenă, a cântat şi a impresionat cu voinţa sa de fier, cu glumele sale, dar şi cum incredibila poftă de viaţă.  „Mie mi-aţi dovedit încă o dată că tinereţea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea şi pofta de viaţă. Vă admir pentru asta şi vă respect enorm. Sunteţi cel mai tânăr om pe care l-am văzut“, i-a mărturisit Mihaela Rădulescu. Pentru poveştile spuse cu pasiune, Ioan Dunca a primit patru de „Da“, însă nu va mai putea fi văzut în etapa următoare. Concurentul a murit într-un accident de maşină, după ce a traversat neregulamentar.

Mihaela Rădulescu: „A trecut în «finala» vieţii“

“Scumpul nostru coleg! Rămâi cu bine!“, i-au scris membrii Clubului Pensionarilor Tătăraşi din care făcea parte, mesaje venind şi din partea fanilor emisiunii. Mai mult, vedetele au avut şi ele un cuvânt de spus. „Lecţie de viaţă! Mulţumim! Odihnească-se în pace!“, a reacţionat Pavel Bartoş, fiind completat de Teo Trandafir: „Ioan Dunca a încetat din viaţă. Dumnezeu să-l ierte“.  Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook că îi mulţumeşte „bătrânelului simpatic“ care a dat exemplul tinereţii veşnice. „Din atâtea emoţii şi zâmbete, mi-a revenit în minte bătrânelul atât de simpatic şi plin de viaţă pe care l-am trecut toţi în etapa următoarea, dar care a murit. A trecut în «finala» vieţii, câştigând bucuria de a ne fi învăţat lecţia supremă. Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanţe familiei care n-a ştiut de prezenţa lui acolo şi îi mulţumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrăţişat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viaţă şi pofta de a trăi în tinereţe veşnică“, a scris vedeta, POTRIVIT adev.ro.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *