Incredibil! S-a descoperit motivul pentru care unele femei nu pot avea orgasm. Nu te gandeai niciodata ca fac aceasta greseala uriasa in pat

Incredibil! S-a descoperit motivul pentru care unele femei nu pot avea orgasm.  Nu te gandeai niciodata ca fac aceasta greseala uriasa in pat

Doar 57% dintre femei au orgasm in timpul unui contact sexual cu partenerul, reiese dintr-un sondaj. Spre comparatie, barbatii au orgasm in 95% dintre cazuri.

La sondaj au participat 2.300 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani.

O parte din explicatie tine de anatomia femeii, spun cercetatorii, dar si de atentia si timpul pe care barbatii il dedica pentru a le oferi placere partenerelor. Jumatate dintre femeile intervievate au precizat ca in instantele in care nu avut parte de orgasm au fost aproape, insa partenerul a “pierdut” momentul.

Totodata, in jur de 38% dintre femei sustin ca nu au avut parte de suficienta stimulare a clitorisului, organ erectil care ajuta semnificativ la atingerea unui orgasm.

Femeile au acuzat si ca nu primesc suficienta atentie din partea partenerului. Cu toate ca 78% dintre persoanele intervievate au spus ca partenerilor le pasa daca ele au orgasm, 78% dintre femei au precizat ca a existat cel putin o circumstanta in care partenerul a avut orgasm fara a se interesa de placerea lor.

Mai mult, 67% dintre femeile care au participat la sondaj au recunoscut ca au fost nevoite sa simuleze un orgasm.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *