INEDIT: Orice persoană poate vedea în timp real ce se întâmplă cu câinii din Adăpostul Wonderland de la Târgovişte. FOTO

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Nu o dată, municipiul Târgovişte a fost subiect naţional de presă din cauza atrocităţilor care s-au întâmplat, de-a lungul anilor, în adăpostul public pentru câinii fără stăpân. Ne-am făcut de râs în întreaga lume după ce au fost descoperite, pe malul râului Ialomiţa, sute de leşuri sau când organizaţiile pentru protecţia animalelor au semnalat că bieţii câini sunt omorâţi prin diferite metode barbare, într-o perioadă în care legea interzicea eutanasierea… Ei bine, acum, a venit momentul să ieşim în evidenţă şi cu acţiuni frumoase. Datorită inimoasei vicepreşedinte a Asociaţiei Sufleţel, care şi-a pus toată energia în slujba animalelor oropsite, oraşul Târgovişte va fi în scurt timp exemplu pozitiv, demn de urmat pentru alte localităţi din România. Cel mai târziu la începutul lunii iunie, Cristina Păun şi colaboratorii săi din Germania şi Anglia vor da în folosinţă un adăpost privat, construit după standarde europene. Wonderland va fi cu adevărat un loc minunat pentru câinii fără stăpân şi nu doar pentru ei. CITEŞTE ŞI: „În adăpostul Sufleţel de la Târgovişte, câinii uită traumele prin care au trecut!” Stabilimentul, cu o capacitate de 600 de locuri, va avea, pe lângă ţarcurile externe, prevăzute cu cuşti din lemn, camere de carantină şi medicale, săli de operaţie, radiologie, baie, depozit de alimente şi de medicamente, dar şi un sistem video de supraveghere prin care se va permite oricărei persoane să vadă în timp real ce se întâmplă cu animelele din adăpost. După cum decurg lucrurile, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Sufleţel din Târgovişte are toate şansele să concesioneze de la Primărie activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân, mai ales dacă ne raportăm şi la condiţiile ce li se asigură în acest moment bietelor animale în adăpostul public de la Aninoasa. Diferenţa este ca de la cer la pământ, după cum se poate observa şi din fotografiile ataşate acestui material, chiar dacă lucrările la adăpostul privat wonderland nu sunt încă definitivate.

The post INEDIT: Orice persoană poate vedea în timp real ce se întâmplă cu câinii din Adăpostul Wonderland de la Târgovişte. FOTO appeared first on incomod-media.ro.

Citeste articolul integral pe Incomod Media

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *