La cine ajunge averea de 60 de milioane de euro a Mărioarei Zăvoranu

La cine ajunge averea de 60 de milioane de euro a Mărioarei Zăvoranu

Potrivit specialiștilor, în termen de 6 luni de la deschiderea succesiunii, persoanele care pot dovedi că sunt rude cu cel decedat pot depune actele la notar și cere împărțirea averii. Numai aceast[ procedură stabileşte exact la cine merge averea pe care o lasă în urmă persoana răposată. În aceste condiţii, Oana Zăvoranu are încă mult de aşteptat până când va afla exact ce poate să moştenească din averea mamei ei.

 

Moartea Mărioarei Zăvoranu, mama starletei Oana Zăvoranu, a lansat speculații privind sumele pe care ar trebui să le primească moștenitorii. EVZ a întrebat un avocat specializat despre cum funcționează succesiunea.

„După deces, se deschide succesiunea la un notar public în raza domiciliului unde a locuit decedatul. În termen de 6 luni, oricine poate veni cu acte doveditoare că a fost rudă cu decedatul. Aceste acte pot fi: certificate de naștere, declarații notariale, acte doveditoare de paternitate. Notarul ia act de cererile succesorilor, fie ei părinți, frați, copii și de testamentele existente. Pe legea românească poți lăsa cuiva toată averea, dar aceasta se poate contesta. Conform procedurilor de la noi, prima dată, averea decedatului se împarte între copii. Ulterior, se ține cont de testament și de ceea ce se consemnează acolo”, a declarat avocatul Cristian Sârbu.

Sora fantomă

Imediat după moartea Mărioarei Zăvoranu, au apărut bârfe potrivit cărora Oana ar mai avea o soră mai mare. Astfel, averea care ar fi de 60 milioane de euro s-ar împărți între surori.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *