Lavinia Sandru divorteaza de Darius Valcov

Lavinia Sandru divorteaza de Darius Valcov

Aflat în arest preventiv, Darius Vâlcov suferă imens după gratii. Nu doar din cauza problemelor penale, ci și din cauză că soția sa, Lavinia Șandru, a luat o decizie radicală.

Realizatoarea TV Lavinia Şandru a decis să divorţeze de soţul ei, fostul Ministru de finanţe Darius Vâlcov, după ce acesta a fost arestat, scrie cancan.ro.

Cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, însă nu divorţaseră oficial, chiar dacă Darius Vâlcov o înşelase pe Lavinia Şandru.

Totuşi, după ce soţul ei a fost arestat, Lavinia Şandru a decis să divorţeze oficial. ”S-a trezit dintr-o data cu o multime de lucruri pe cap. Chiar dacă nu mai era cu Vâlcov, situaţia a afectat-o foarte mult pentru că au un copil împreună. Lavinia a trebuit să îi explice fiicei sale ce se întâmplă cu tatăl ei, pentru că puştoaica ar fi putut să audă de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la şcoală. Ca orice copil, nu a reacţionat foarte bine, mai ales că îşi iubeşte tatăl. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoita sa îi suporte şi pe cei care au acuzat-o că ştia cu ce se ocupă soţul ei, ceea ce nu este deloc adevărat. Va divorţa cu siguranţă cât de curând, este hotârâtă”, a declarat o apropiată a Laviniei Şandru, pentru cancan.ro.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *