LOTERIA BONURILOR FISCALE. Numărul bonurilor câştigătoare a depăşit 9.000

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Numărul bonurilor câştigătoare a depăşit 9.000

LOTERIA BONURILOR FISCALE începe să fie din ce în ce mai puţin atractivă în faţa românilor în condiţiile în care premiul de 1 milion de lei alocat pentru extragerea specială de Paşte urmează să se împartă la peste 9.000 de bonuri.

 

Oficialii ANAF afirmă că numărul bonurilor potenţial câştigătoare a ajuns la 9,141, iar dacă toate vor fi declarate câştigătoare, banii ce vor fi alocat fiecărui bon la circa 109 lei brut, respectiv 91,56 lei rămaşi după impozitul de 16% pe câştiguri.

LOTERIA BONURILOR FISCALE se poate transforma în loteria controalelor! Fiscul intenţionează să verifice toate casele de marcat care au emis bonurile câştigătoare, pentru a elimina tentativele de fraudă.

“Se depun bonurile fiscale, se analizeaza daca aceste bonuri sunt intr-adevar emise de catre aparate de marcat inregistrate fiscal si se valideaza bonul. ANAF-ul trimite oamenii in teritoriu sa verifice casa de marcat cu casa de marcat, depinde foarte mult si de numarul de bonuri”, a spus Dan Manolescu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor.

  • loteria bonurilor fiscale

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *