Mai avea 24 de ore de TRAIT: ti se va topi inima vand vei vedea ce a facut un milionar cand a intrat in salonul tanarului!

Mai avea 24 de ore de TRAIT: ti se va topi inima vand vei vedea ce a facut un milionar cand a intrat in salonul tanarului!

“Jucam baschet in momentul in care am observat ca loviturile mele nu mai sunt atat de precise. I-am spus mamei ca trebuie sa merg la un medic, a povestit Kevin. Am mers si mi-am facut toate analizele care au iesit bine. Doua zile mai tarziu, m-am trezit ca nu mai pot merge.”

 

In acea zi, mama lui, Ruth, a stiut ca ceva grav se intampla cu fiul ei. In momentul cand l-am vazut asa, mi-am dat seama ca este ceva grav. Arata ca un bolnav care a avut atac cerebral. Fata ii era cazuta si toata partea dreapta a corpului era inerta. Se chinuia sa mearga si sa isi foloseasca piciorul drept. Am mers la Urgente, iar medicul care l-a preluat i-a facut o tomografie. Cateva ore mai tarziu, ne-a spus ca nu are nicio tumoare si nicio hemoragie craniana. Momentul de respiro al familiei nu a durat mult caci, a doua zi, a primit teribila veste ca, intr-adevar, Kevin are o tumoare pe creier.

Kevin a fost internat de urgenta pentru sesiunile de chimioterapie si radioterapie, insa, dupa spusele medicilor, sansele lui la viata se imputinau in fiecare zi. De la noua luni, medicii ajunsesera sa ii mai dea doar 24 de ore de trait pana cand antrenorul echipei de baschet Kentuky a auzit de cazul lui si i-a facut o vizita. A fost un moment memorabil pentru Kevin, caci isi dorea sa joace baschet pentru acea echipa. A plans cand si-a vazut antrenorul preferat, iar acesta a avut un efect atat de mare asupra lui, incat baiatul s-a incapatanat sa lupte pentru sansa la viata. Acum, Kevin a terminat colegiul si lucreaza pentru echipa lui preferata de baschet. Chiar daca este imobilizat intr-un scaun cu rotile, adolescentul a reusit sa invinga boala si sa lupte pentru visul sau.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *