MESAJUL Oanei catre Pepe! ASTAZI I-A ZIS

MESAJUL Oanei catre Pepe! ASTAZI I-A ZIS

După ce ani de zile s-a războit cu mama ei și și-au spălat hainele în fața publicului, acum, după moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana susține că nici o clipă nu a interesat-o averea, ci doar dragostea celei care i-a dat viață.

 

Oana Zăvoranu a declarat, în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”, de la Antena 1, că tot războiul pe care l-a purtat cu mama ei, timp de aproape zece ani, a fost de fapt pentru că Mărioara niciodată nu a iubit-o așa cum ea și-ar fi dorit. Mai mult, deși Pepe a declarat că nu mai vrea să fie implicat în acest scandal, pentru că acum este ocupat cu creșterea celor două fetițe, Oana l-a invitat să confirme spusele ei.

”Mie nu de avere mi-a păsat. Eu am vrut doar dragostea ei şi aşa am vrut eu să mă răzbun pe ea. Îmi pare rău că Pepe nu vă poate confirma, dar dacă vrea să o facă, să o facă, dacă nu, atunci să fie sănătos.

În 2007, când ne aflam în proces pentru o casă, noi am făcut o tranzacţie. Era vorba de casa în care am copilărit. Ea mi-a spus că dacă vreau acea casă, eu să îi dau ei tot. Eu mi-am asumat acest risc şi am vrut acea casă pentru că am iubit acel loc şi pentru că l-a iubit şi tata.

Taxele la notar, în 2007, erau de o sută şi ceva de milioane. Mama a scos 15 milioane din portofel şi îmi spune că atâta are. Eu venisem pregătită doar cu vreo 50 de milioane la mine. I-am făcut atunci semn lui Pepe să facă cumva să aducă nişte bani, ca să nu ne facem de râs”, a povestit Oana Zăvoranu.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *