Minune inainte de Paste! Ioana Tufar si-a gasit un iubit: "Cred ca sunt insarcinata, in vara ne vom casatori!" – Uite cum arata cel care a cucerit-o

Minune inainte de Paste! Ioana Tufar si-a gasit un iubit:

Cei doi se iubesc foarte mult si s-au mutat deja impreuna. Ba mai mult, Ioana simte ca ar fi insarcinata.  

 

“Suntem impreuna de doua luni si jumatate. El lucreaza la o firma de salubritate, iar eu la o florarie si lucarand amandoi de noapte, s-a potrivit foarte bine. Si din vorba, in vorba… Bunatatea si faptul ca e dragut, atent m-au cucerit la el. E foarte romantic. M-am mutat la el dupa o luna, sta si tatal lui cu noi. Eram in pat cand m-a intrebat daca vreau sa stau cu el. Sunt semne ca as fi insarcinata. S-ar putea sa vin cu bomba. Nu-mi vine sa cred ca totul se intampla atat de repede, nici eu nu ma asteptam. E o minune in viata mea. E diferenta de 10 ani intre noi, el e mai mare si are experienta de viata si este mai matur” a povestit Ioana la WOWbiz.

 

 

 

“Am simtit din prima ca sunt atras de ea, i-am spus din prima ca o iubesc. O stiam de la televizor si am pus ochii pe ea din prima. Gateste, face curat si tot ce trebuie in casa. Am mai avut diverse relatii, dar scurte. Ioana e femeia vietii mele, am pus mana pe ea. In vara cred ca ne vom casatori. E sufletista, frumoasa si pasionala, intr-un cuvant m-a terminat” a adaugat si iubitul ei, Ionut.

 

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *