MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Andreea Mantea părăseşte emisiunea

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Andreea Mantea părăseşte emisiunea

Mirela Boureanu Vaida revine în competiţia “Mireasă pentru fiul meu” începând cu 18 mai, când va avea şi prima emisie live, o emisie pe care toţi telespectatorii o aşteaptă.

Deşi este actriţă la Teatrul de Revistă “Constantin Tanase” şi este prezentă pe micile ecrane de mai mulţi ani, Mirela Boureanu Vaida a cunoscut succesul odată cu producţia “Mireasă pentru fiul meu”. Succesul ei se datorează şi faptului că tânăra mămică este deţinătoarea unui grad de carismă ridicat, fapt care îi oferă o popularitate crescută la publicul de acasă. Acest lucru fiind vizibil în raitingul mare pe care emisiunea l-a înregistrat în perioada în care Mirela Boureanu Vaida prezenta emisiunea.

În momentul în care se apropia de momentul naşterii, Mirela Boureanu Vaida a mărturisit că nu va sta foarte mult timp departe de show, însă la vremea respectivă ne dând mai multe detalii. Recent, însă, pe reţelele de socializare circulă zvonul conform căruia Mirela Boureanu Vaida va reveni pe sticlă pe la mijlocul lunii mai, scriu cei de la Hotweek.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *