Monica Gabor face bani cot la cot cu divele din Baywatch. Uite-o în super pictorialul realizata în Germania!

Monica Gabor face bani cot la cot cu divele din Baywatch. Uite-o în super pictorialul realizata în Germania!

Monica Gabor este implicată în afacerile iubitului său miliardar, Mr. Pink, însă face bani frumoşi şi din modelling. Românca a fost, recent, protagonista unui pictorial publicat într- o revistă din Germania, în care apare alături de două dintre «sirenele» din «Baywatch».

Duce o viaţă de prinţesă în America, datorită situaţiei financiare a iubitului ei, care a clădit de la zero imperiul Mr. Pink, însă asta nu o împiedică pe Monica Gabor să câştige şi ea o pâine, prin propriile-i forţe.

Fosta doamnă Columbeanu mai acceptă, din când în când, contracte de modelling, iar cel mai recent pictorial a fost pentru o revistă din Germania, Weiberkram.

Românca strămutată peste Ocean a apărut în publicaţia destinată doamnelor şi domnişoarelor, alături de actriţele Angelica Bridges şi Brande Roderick, cunoscute pentru rolurile din celebrul serial “Baywatch”.

Angelica i-a cucerit pe fanii producţiei în rolul locotenentei dure, Taylor Walsh, în timp ce Brande a făcut senzaţie interpretând-o pe Leigh Dyer, un salvamar sexy.

Moni, alături de Angelica Bridges (dreapta) şi de Brande Roderick (stânga) | Foto: Weiberkram

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *