NEWS ALERT: Ce s-a întâmplat la ÎNMORMÂNTAREA socrului lui Traian Băsescu. V-aţi fi aşteptat la aşa ceva?

NEWS ALERT: Ce s-a întâmplat la ÎNMORMÂNTAREA socrului lui Traian Băsescu. V-aţi fi aşteptat la aşa ceva?

Sute de persoane au participat, sambata, la Suceava, la inmormantarea cu onoruri militare a socrului lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca, printre cei prezenti, alaturi de Traian Basescu si de sotia sa, Maria, fiind cele doua fiice ale lor, dar si lideri locali ai PMP si autoritati. Slujba de inmormantare a fost oficiata de sapte preoti, la Biserica “Sfanta Treime” din cartierul sucevean Burdujeni, unde Gheorghe Andrusca a fost timp de 27 de ani epitrop.

 

La inmormantare au fost prezenti Traian Basescu, sotia sa, Maria, si sora acesteia, Stela Derla, precum si Elena Basescu si Ioana Basescu, aceasta din urma venind impreuna cu sotul ei, Radu Pricop, potrivit hotnews.ro.

De asemenea, la funeralii au asistat sute de suceveni, locuitori ai cartierului Burdujeni, dar si liderii PMP din judetele Suceava si Botosani, Corneliu Popovici si Mihai Tabuleac, primarul Sucevei, Ion Lungu, si primarul suspendat al municipiului Radauti, Aurel Olarean.

La randul lor, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur si Elena Udrea au trimis coroane de flori.

Vineri seara, au venit sa ii aduca un omagiu lui Gheorghe Andrusca si sa transmita condoleante familiei presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, vicepresedintele PNL pentru regiunea de nord-est, deputatul Ioan Balan, dar si IPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *