Noaptea Cărţilor Deschise la Humanitas Ploieşti

Noaptea Cărţilor Deschise la Humanitas Ploieşti

Librarii de la Humanitas Ploieşti aşteaptă cititorii pe 31 martie, la o seară petrecută printre cărţi. Cei care vor trece pragul librăriei vor beneficia de reduceri, promoţii şi surprize.


Evenimentul „Noaptea cărţilor deschise” se va desfăşura marţi, între orele 18.00 – 22.00, interval în care ploieştenii pasionaţi de lectură sunt aşteptaţi în sediul Humanitas din centrul oraşului cu multe reduceri, promoţii şi surprize.

Spre exemplu, puteţi cumpăra cu 50% reducere titluri selecţionate de editura ALL, aveţi 20% reducere la o selecţie de titluri a editurii NEMIRA, 2+1 cadou editura Baroque Books & Arts, 20% reducere pentru seria „50 de umbre ale lui Grey” şi o promoţie 1+1/2 oferită de editura Humanitas, valabilă la o selecţie de peste 50 de titluri din „Raftul Denisei” şi din seriile de autor Humanitas Fiction.

Promoţia presupune să alegeţi o carte din selecţia librăriei de peste 50 de volume, iar pe a doua o primiţi la jumătate de preţ Cu 20% reducere pot fi cumpărate marţi titlurile din seria de autor Eric-Emmanuel Schmit, dar şi orice alte produse din afara promoţiei.

  • humanitas ploiesti

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *