Nu e deloc ceea ce pare între Andra și Mihaela Rădulescu! Soția lui Măruță nu s-a mai putut abține și a spus tot

Nu e deloc ceea ce pare între Andra și Mihaela Rădulescu! Soția lui Măruță nu s-a mai putut abține și a spus tot

Andra, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a negat vehement orice speculție cu privire la vreun soi de competiție între ea și Mihaela Rădulescu, în cadrul emisiunii ”Românii au talent”.

 

Andra susține că ea și-a dorit ca Mihaela Rădulescu să facă partea din juriul concursului, datorită experienței pe care Mihaela o are în televiziune: mai bine de douăzeci de ani.

Întrebată dacă nu s-a gândit că atunci când va veni Mihaela Rădulescu ar putea interveni între ele un soi de competiție pe celebritate, Andra a răspuns clar că nici măcar prin cap nu i-a trecut așa ceva.

”Dacă eu gândeam aşa, nu acceptam ca ea să vină în emisiune. Puteam să fac aşa dacă o percepeam ca pe o compe­tiţie între noi. Eu am privit binele emisiunii”, a declarat Andra.

”Lumea nu are de unde să ştie, dar când s-a hotărât înlocuirea unui membru al juriului, formatul cere ca toţi cei­lalţi să-şi dea acordul. Şi Andra şi l-a dat. Vine Mihaela, foarte bine. Are 20 de ani de când face televiziune”, a confirma Cătălin Măruță la rândul lui, pentru okmagazine.ro

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *