O femeie din Suceava s-a vindecat de cancer in stadiu terminal. Medicii studiaza cazul si nu le vine sa creada. Ce a mancat femeia timp de 2 ani

O femeie din Suceava s-a vindecat de cancer in stadiu terminal. Medicii studiaza cazul si nu le vine sa creada. Ce a mancat femeia timp de 2 ani

O femeie din judetul Suceava s-a vindecat in mod miraculos de cancer, iar medicii nu-si pot explica deloc cazul. Din acest motiv, ea face acum obiectul unui studiu stiintific.

 

In urma cu 2 ani, Doina Lehaci, 55 de ani, a fost diagnosticata cu cancer de col uterin, in stadiu terminal. Medicii i-au mai dat atunci doar cateva luni de trait. Insa, la ultimul control, medicii au fost uluiti sa constate ca metastazele raspandite in tot corpul au disparut complet, femeia fiind declarata perfect sanatoare, potrivit adevarul.ro.

Femeia si-a descoperit cancerul in 2012, iar in ianuarie 2013 a facut 15 sedinte de radioterapie la Iasi. Dupa ce s-a intors la Suceava, femeia a inceput sa faca chimioterapie. A terminat cura cu citostatice in iulie 2013. Tratamentul nu a dat insa rezultate, iar medicii i-au spus ca mai are doar cateva luni de trait.

Doina Lehaci a apelat la metode alternative de tratament. “Timp de un an am incercat tot ce se zicea ca ar face bine. In afara de pastilele cu minerale extrase din pietre am luat apa cu lamaie, apa cu bicarbonat de sodiu, dar si leacul anticancer al Monicai Tatoiu, bazat pe laptisor de matca, miere de salcam, propolis si polen”, a spus ea.

In plus, femeia si-a schimbat radical dieta, a redus carnea si dulciurile din alimentatie si s-a axat pe sucuri de fructe si legume, in special sfecla rosie, telina, pastarnac, ridiche si varza. A citit carti de rugaciuni si a mers in pelerinaj pe la mai multe biserici din judet si din tara. Nu stie ce anume a ajutat-o sa se vindece ca prin minune, dar ea crede ca in primul rand ii datoareaza asta lui Dumnezeu.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *