OAMENILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ! S-a întâmplat când se așteptau mai puțin! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A REPARAT O MARE NEDREPTATE!

OAMENILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ! S-a întâmplat când se așteptau mai puțin! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A REPARAT O MARE NEDREPTATE!

În cărţile de identitate  figurau că locuiesc în oraș, dar în realitate trăiau în condiții ”demne” de un cătun uitat de lume! Găeștenii de pe străzile Viorele și Argeșului își blestemau zilele ori de câte ori ploua, din cauza noroiului gros de pe drum. Niciodată nu au beneficiat de atenția autorităților locale, întrucât voturile lor erau prea puține ca să conteze, iar onor politicienii locali îi vizitau doar prin campanii.

Iată însă că semnalele noastre, dar și doleanțele oamenilor nu au mai rămas, de data aceasta, fără ecou. Primarul Grigore Gheorghe și-a întors fața și către acești găeșteni, cărora le-a turnat asfalt pe străzi. Nu a băgat grederul, nu a mai amânat treaba cu pietriș și nisip, ci a făcut ceea ce trebuia realizat încă de acum mulți ani: a turnat covor asfaltic, așa cum este normal într-un oraș european al anului 2015!  Localnicilor nu le-a venit să creadă când s-au trezit, pe străzile lor, cu utilajele puse pe treabă. În sfârșit, cizmele de caciuc vor mai fi folosite doar prin gospodărie, și nu pentru a traversa valurile de noroaie de pe străzi. Și gospodinele sunt mulțumite, putând acum să-și usuce rufele afară, fără teama că se vor înnegri de la praf.

(Preluat Cronica de Gaesti)

CITEŞTE TOATĂ ŞTIREA

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *