ŞOC în Vinerea Mare! Inevitabilul s-a produs! Totul s-a aflat în această dimineaţă: "Da, e adevărat". Aveţi un mesaj pentru Andreea Mantea?

ŞOC în Vinerea Mare! Inevitabilul s-a produs! Totul s-a aflat în această dimineaţă:

Chiar daca a decis sa rupa orice legatura cu tatal copilului ei, Andreea Mantea nu isi face griji in privinta banilor. In ultimele luni ea a semnat contracte de imagine pe banda rulanta, din care a castigat zeci de mii de euro.

 

Atunci cand s-a indragostit nebuneste de un luptator MMA, fost concurent la “Burlacul”, si a ramas si insarcinata, Andreea Mantea a fost convinsa ca isi va forma, in sfarsit, o familie, iar de acum va avea o viata linistita. Insa, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar cei doi nu isi mai vorbesc de cateva luni bune. Desi  este insarcinata in opt luni, urmand sa aduca pe lume un baietel, Andreea si-a asumat deja statutul de mama singura si este hotarata sa nu il lase pe tatal fiului ei sa se apropie de bebelus ori sa il recunoasca.

Daca pe plan personal, lucrurile nu sunt deloc asa cum ar trebui pentru prezentatoarea TV, pe plan profesional, totul merge de minune. In ultima vreme a semnat cateva contracte de imagine, din care a castigat sume frumoase de bani.

 

Nu isi face griji din cauza banilor!

Andreea invata de acum sa se descurce ca mama singura

Andreea invata de acum sa se descurce ca mama singura

De altfel, de cand a aflat ca este insarcinata, Mantea a inceput sa stranga bani si sa fie mult mai atenta la cheltuieli: “A dat pana acum zeci de milioane pe ecografii si controale. Ea a suportat toate aceste cheltuieli, nu a avut nici un alt sprijin. Ii este foarte greu, dar se descurca. Stie ca un copil presupune multe cheltuieli si s-a pregatit. Nu vrea ca fiului ei sa ii lipseasca nimic. A avut noroc ca a devenit imaginea unor firme care au apelat la serviciile ei dupa ce a ramas insarcinata.

Asa a reusit sa stranga o suma frumusica de bani, suficient cat sa nu isi faca griji pentru cateva luni. Va avea si banii de la stat, pe care ii va primi pentru ca e salariat”, a declarat o prietena a Andreei, pentru CANCAN.ro.

 

Copilul va purta numele ei de familie!

Vestea ca Mantea este insarcinata a surprins pe toata lumea

Vestea ca Mantea este insarcinata a surprins pe toata lumea

Orice copil, atunci cand vine pe lume, primeste numele de familie al tatalui. Insa, Andreea Mantea nici nu vrea sa mai auda de fostul ei iubit, motiv pentru care a decis sa nu il lase pe acesta sa il recunoasca pe baiatul care se va naste luna viitoare. Astfel, bebelusul se va numi David Mantea, iar cel mai probabil va avea si un prenume de sfant.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *