Poliţia Capitalei verifică circumstanţele în care Adrian Sârbu a părăsit arestul VIDEO

Poliţia Capitalei verifică circumstanţele în care Adrian Sârbu a părăsit arestul VIDEO

Poliția Capitalei verifică circumstanțele în care omul de afaceri Adrian Sârbu ar fi părăsit arestul, după ce acesta a fost fotografiat fără cătușe pe o stradă din cartierul Primăverii.

Au fost dispuse de îndată cercetări în legătură cu aspectele semnalate în presă. La nivelul Poliției Capitalei se efectuează un control, urmează să se dispună măsurile ce se impun și vom oferi mai multe informații după finalizarea cercetării“, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Poliției Municipiului București, Bogdan Ghebaur.

Adrian Sârbu se află, oficial, în arest preventiv, însă acesta a fost surprins umblând nestingherit pe străzile din Capitală. Mogulul a primit permisiunea să meargă la un cabinet stomatologic din Dorobanţi. În imagini se vede că omul de afaceri iese din duba poliţiei, fără cătuşe, şi intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoţit de cel puţin doi poliţişti şi încătuşat.

Adrian Sârbu este pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *