Primele fotografii cu noua iubită a lui Silviu Prigoană! Bahmu va înnebuni când va vedea CUM ARATĂ

Primele fotografii cu noua iubită a lui Silviu Prigoană! Bahmu va înnebuni când va vedea CUM ARATĂ

Silviu Prigoana zambeste din nou! Afaceristul s-a despartit definitiv de Adriana Bahmuteanu inca de acum doua luni, iar in prezent iubeste o tinerica superba. Fata care i-a furat inima este de profesie medic, are 26 de ani si l-a cucerit definitiv!

 

 

Update: Sursele noastre spun ca femeia pe care Silviu Prigoana o prezinta drept iubita lui ii este de fapt nepoata. Contactat telefonic pentru a lamuri situatia, afaceristul ne-a spus. “Sunt la cursuri, va imbratisez”

Silviu Prigoana radiaza de fericire! De ceva vreme exista o noua femeie in viata lui, iar aceasta i-a readus zambetul pe buze. Au trecut doua luni de cand Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au despartit definitiv, insa cei doi nu se mai intelegeau deloc inca din vara anului trecut. 

 

Tocmai de aceea, afaceristul a ajuns incetul cu incetul sa nu mai nutreasca sentimente de afectiune pentru sotia sa, iar aceasta ii este acum total indiferenta. In ultima vreme, in inima lui si-a facut loc o alta femeie, iar afaceristul este indragostit lulea. Tanara care i-a redat incredera in iubire are 26 de ani, se numeste Denisse si este medic in devenire. 

“Va place de ea? E frumoasa, nu-i asa? Ne intelegem foarte bine, asta este tot ce va pot spune. Avem o relatie frumoasa si, cred eu, de viitor. Este o femeie senzationala si m-a cucerit instantaneu”, a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.

Isi doreste sa devina din nou tata

Silviu Prigoana are patru baieti, insa afaceristul nu-si doreste sa se opreasca aici. Tanara Denisse i-a pus atat de tare inima pe jar incat afaceristul isi doreste sa devina din nou tata. 

Prigoana e foc si para pe Bahmu

Prigoana e foc si para pe Bahmu

“E fertila, a facut testul. Glumesc, dar chiar mi-ar placea sa devin din nou tata, iar Denisse pare femeia potrivita. I-am dat Adrianei tot ce si-a dorit ca sa ma lase in pace o data pentru totdeauna si sa-mi pot vedea mai departe de viata mea”, ne-a mai spus afaceristul.

 


O duce in vacanta in America

Relatia dintre Silviu Prigoana si Denisse este una foarte serioasa, iar in vara cei doi vor fi nasi de cununie pentru Marcel Toader si aleasa lui. Peste doar cateva luni, toti patru vor pleca intr-o scurta vacanta in America, mai exact in Las Vegas. “Mergem sa-si cumpere fina rochie de mireasa. Marcel Toader face nunta in vara sau in toamna, n-au stabilit data exacta, iar eu si Denisse le vom fi nasi. Am vorbit deja la Biserica si nu trebuie sa fim casatoriti”, ne-a mai spus Prigoana.

 

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *