PRIMELE TRAGEDII provocate de VISCOL ȘI NINSORI

PRIMELE TRAGEDII provocate de VISCOL ȘI NINSORI

O tânără din comuna Deleni, județul Vaslui, a decedat pe un drum județean într-o ambulanță, după ce a solicitat ajutorul la 112. Femeia de 25 de ani era în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvată.

 

La fața locului a fost trimisă o ambulanță specială, au fost făcute toate manevrele de resuscitare, dar tânăra nu a mai putut fi salvată. Ambulanța 4×4 a rămas înzăpezită în localitatea Bulboaca şi s-a cerut sprijinul unei senilate a ISU. Când medicii au ajuns la aceasta, era în stop cardiac. În timp ce echipa o rescuscita, localnicii încercau să dea zăpada la o parte cu lopeţile.

Raed Arafat – secretar de stat al MAI a explicat, pentru B1 TV că acest caz ”din localitatea Deleni a venit ca apel pe 112. O tânară de 25 de ani la care s-a trimis ambulanța imediat. Ambulanța s-a înzăpezit în localitatea Bulboaca. S-a luat legatura cu ISU şi s-a trimis ambulanţa senilată în sprijin. S-a vorbit cu primarul din localitatea unde s-a aflat pacienta. Primarul a reușit să o aducă până la ambulanţă. Pacienta era deja în stop cardiac. La ambulanţă s-a încercat resuscitarea ei. Din ce știu, s-au împotmolit pe un drum judeţean”, a declarat Arafat.

Cea de-a doua tragedie s-a produs în județul Tulcea, victimă fiind o gravidă de 36 de ani, însărcinată în luna a opta, și care trebuia să fie transportată la un spital din Constanţa, din cauza unor complicații apărute la sarcină.

Potrivit medicilor, femeia nu era luată în evidenţă ca fiind gravidă, iar cauza decesului ar fi survenit, cel mai probabil, din cauza eclampsiei, o complicaţie foarte serioasă în timpul sarcinii, care poate fi fatală.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *