Rareș Bogdan deschide robinetul cu DEZVĂLUIRI despre Băsescu

Rareș Bogdan deschide robinetul cu DEZVĂLUIRI despre Băsescu

Fostul președinte, Traian Băsescu, l-a atacat dur pe jurnalistul Rareș Bogdan, iar acesta nu dă înapoi. Jurnalistul lansează un contraatac dur, care îl poate îngenunchea pe Traian Băsescu, pentru că este vorba despre culisele din partea tenebroasă a mandatului fostului președinte.

 

”Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu continua sa fie ticalos si ma obliga sa vorbesc despre lucruri despre care in mod normal nu as vorbi. Ii place circul, nici o problema, sa ii dam circ. (Apropo, dupa Emisiune i-am spus sa renunte la PMP pentru ca este un proiect politic mort, daca asta este “a te gudura……” …….poate ii amintesc si ce mi-a spus suierand printre dinti imediat dupa emisiunea de vineri seara cand era extrem de nervos exact pe persoana mea!!!!) Se pare ca omul Basescu nu poate trai decat in acest mediu mizerabil. ….Astept reactia la prima mea provocare pe care din motive de decenta nu am dorit sa o adresez in Emisiune in momentul in care a incercat sa ma
intimideze dupa modelul “v-a placut la aseara la Vantu” folosindu-se de fostul edil de la 5 Marian Vanghelie….

1. De cate ori l-a primit ACASA la
8.00, respectiv la 8.30 pe Marian Vanghelie (….in pantaloni scurti, in picioarele goale, doar e marinar emoticon smile ) deci fara papuci de casa si cu cafeaua adusa de Doamna Maria sau de….? Toate astea in timpul in care era presedinte al Romaniei! Deci nu un biet jurnalist ca mine care se poate intalni oriunde si oricand cu oricine. Apropo, MV nu a fost niciodata la mine acasa, poate spune tupeistul de serviciu care continua sarada de parca ar fi fost primul circar al Romaniei si nu primul in Stat timp de 10ani ca MV nu a fost de cel putin 7ori la el acasa? 
2. Cate voturi a primit PMP de la 3+2 baroni PSD si PNL la alegerile europarlamentare din 2014 si daca isi aminteste ce le-a promis acestora….. Daca nu isi aminteste il asigur ca ii voi aminti eu foarte curand.
3. Cum si prin cine a incercat preluarea si ulterior controlul asupra RealitateaTv? Lucru care nu i-a reusit ceea ce a fost si unul dintre motivele care au dus la cererea lui ca eu sa fiu indepartat de la RealitateaTv. 
4. Daca isi aminteste numele hotelului din Seycelles si cine l-a insotit acolo?
5. Daca isi mai aminteste totusi de plecarile in Dubai si Qatar? Nu l-am
intrebat doar sa ma aflu in treaba si el stie asta foarte bine asta……
6. Daca stie ce baroni PSD i-au bagat voturi in traista domnitei EBa la europarlamebtarele precedente? Pentru ca de modul in care s-au strans semnaturile sunt convins ca isi aminteste. Daca nu, foarte probabil isi vor aminti altii! 
7. Daca mai tine minte ce amenintare mi-a transmis prin “omul care astazi zice el ca e un analist slab” a doua zi dimineta, intr-o vineri, imediat ce eu inainte cu o seara, intr-o joi de decembrie 2014 am vorbit de gasca de la ANRP si mai ales de Horia Simu! 
8. Daca are vreo legatura speciala
cu arestarea primului om de la ANRP, vicepresedintele Remus Baciu, in 2011……asta apropo de faptul ca nu stia de ilegalitatile de acolo :))

SPECTACOLUL CONTINUA. Si e doar inceputul…..

Ca sa fie clar, NU am dorit sa merg la Emisiune, pana la 20.10 eu stiam ca intra Basescu pe telefon, (eu am plecat de la Snagov la 20.34 dupa indelungi insistente) am inteles ca pe colegul Tavi l-a anuntat la ora 19.30 ca doreste sa isi apere mandatele dupa ce acesta i-a trimis un SMS joi la pranz spunandu-i ca asteapta si pozitia sa privitoare la cele doua mandate in care a condus Romania, adica tema emisiunii Realitatea Romaneasca de vineri seara. Am ajuns la Realitatea dupa ce mi-am lasat fiul acasa, la 21.42 si NU am dorit sa intru in Studio deoarece AM SOLICITAT foarte clar si chiar pe un ton radical sa fie scosi la pauza publicitara de la ora 21.53 domnii Cosea, Poenaru si colegul Iulian-(cu primul si ultimul m-am oferit eu sa vorbesc pentru a explica de ce e mai bine asa!). Am spus clar, am venit, mi-am stricat seara dar nu doresc sa intru in Studio alaturi de ceilalti din Platou deoarece am considerat ca da impresia de “haita” si Basescu se va victimiza. Cererea mea a fost ca in Emisiune sa ramana moderatorul, Tavi si colegul Costi Rogozanu alaturi de mine si invitatul Traian Basescu. Am fost acuzat de “vedetism” si am fost somat sa incetez cu cererile absurde….. Restul e can-can si ramane pentru iubitorii de istorie contemporana… 🙂 Noi si voi sa fim sanatosi, restul e trecator”, scrie Rareș Bogdan.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *