Răspunsul FABULOS al Elenei Udrea la întrebarea: Vă este frică de pușcărie?

Răspunsul FABULOS al Elenei Udrea la întrebarea: Vă este frică de pușcărie?

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineață la Secția 2 de Poliție din București. Ea se află sub control judiciar și nu poate părăsi Bucureștiul. „Chiar nu știam ce face Alin Cocoș”, a spus Elena Udrea, care a precizat că nu comentează acțiunile justiției.

 

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Elena Udrea a ajuns la Secţia 2 Poliţie în jurul orei 10.00, aşa cum a stabilit cu poliţiştii supraveghetori, după ce procurorii au luat în cazul ei măsura controlului judiciar.

Întrebată dacă va face dezvăluiri, aşa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus doar că abia a început ziua. De asemenea, Elena Udrea a fost întrebată și dacă îi este frică de pușcărie. „Numai puțin”, a spus deputatul.

„Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă – care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) – nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Deputatul Elena Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni.

  • elena udrea

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *