SCANDAL în familie Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan de la Neaţa! Ce a făcut tatăl său

SCANDAL în familie Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan de la Neaţa! Ce a făcut tatăl său
În urmă cu două săptămâni, tatăl Lidiei Buble nu credea că fiica lui este amanta lui Răzvan Simion. Însă, după ce a auzit părerile mai multor apropiaţi, pastorul a venit la Bucureşti, tocmai de la Oradea, pentru a afla adevărul.
 

Subiectul lunii in showbiz este legat de numele Lidiei Buble. Cantareata sustinea ca este virgina, insa dupa ce relatia ei cu Razvan Simion – barbat insurat si cu doi copii-  a devenit publica, acest aspect a suferit unele modificari. Pana in prezent, cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat faptul ca formeaza un cuplu, insa, prezentatorul TV a declarat, public, faptul ca s-a despartit de nevasta lui, femeie alaturi de care a trait timp de 16 ani.

Dupa ce a vazut  imagini cu Razvan Simion intrand in apartamentul Lidiei, pastorul Buble a decis sa isi faca urgent bagajele si sa vina la Bucuresti, dorind sa afle direct de la sursa ce se intampla cu fiica sa:”Tatal Lidiei este foarte afectat de tot ceea ce se intampla. Este aratat cu degetul in comunitatea din care face parte. La penticostali nu exista povestile astea cu amanti. Faptul ca fiica lui are o relatie cu un barbat insurat reprezinta un mare pacat. Tocmai din acest motiv, Viorel Buble a venit la Bucuresti pentru a se convinge cum stau lucrurile in realitate. Totusi, nu va putea sta mai mult de doua zile, trebuie sa se intoarca acasa. El vrea sa isi sustina fiica, a declarat un apropiat al familiei Buble, pentru CANCAN.ro.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *