Sebastian Danielescu nu mai este vicepreședinte al CJ Prahova: "Ma intorc la Directia Silvica"

Sebastian Danielescu nu mai este vicepreședinte al CJ Prahova:

Încurcate sunt căile Domnului! Astăzi, la Curtea de Apel Ploieşti s-a judecat recursul la sentinţa prin care prin care care Danielescu a fost repus în funcţie de Secţia Contencios Administrativ. Potrivit instanţei, începând de astăzi Sebastian Danielescu nu mai este vicepreşedinte, informeaza Observatorul Prahovea,

Situaţie fără precedent la Consiliul Judeţean Prahova. Un vicepreşedinte al CJ, revenit în funcţie ca urmare a unei sentinţe executorii, a aflat că nu mai este vicepreşedinte, ca urmare a unei noi decizii a instanţei. Cauza a fost retrimisă spre judecare, dar hotărârea prin care a revenit la serviciu a fost clasată. Danielescu a pierdut mandatul de vicepreşedinte al CJ Prahova în august anul trecut. Acesta a contestat hotărârea de Consiliu Judeţean la Secţia de Contencios Administrativ şi a solicitat suspendarea actului administrativ până la judecarea pe fond a cauzei, iar instanţa a decis suspendarea hotărârii, sentinţă prin care a revenit la serviciu în urmă cu câteva săptămâni. Astăzi, la Curtea de Apel Ploieşti, procesul a luat o nouă întorsătură. Instanţa a decis retrimiterea cauzei la rejudecare, dar a clasat şi vechea decizie, noteaza sursa citata.

„Am aflat că de astăzi nu mai sunt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Cauza a fost trimisă spre rejudecare, iar prima sentinţă, care era executorie, a fost trimisă la rejudecare”, a declarat pentru observatorulph.ro Sebastian Danielescu.

Acesta a adaugat ca ”mâine voi lichida situația la Consiliul Județean Prahova și mă voi întoarece la Direcția Silvică Prahova“.

Mâine, la Tribunalul Prahova, se judecă pe fond anularea actului administrativ prin care Danielescu a fost eliberat din funcţie in august 2014. Iată decizia de la Curtea de Apel Ploieşti:

23.04.2015 Ora estimata: 09:00

Complet: 1 COM R

Tip solutie: cu casare

Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează sentinţa şi trimite cauza spre rejudecare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.

Document: Hotarâre  1202/2015  23.04.2015

  • sebastian danielescu

    Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

    Powered by WPeMatico

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *