Secretul a iesit la iveala! Iti spunem ce vedeta a lucrat intr-un salon de masaj inainte sa ajunge celebra

Secretul a iesit la iveala! Iti spunem ce vedeta a lucrat intr-un salon de masaj inainte sa ajunge celebra

Sunt cunoscute in toata lumea, au conturi grase in banca si isi permit sa-si satisfaca orice moft, indiferent cat de costisitor ar fi acesta. Pe vremuri insa, abia isi castigau traiul de zi cu zi.

 

Viata lor pare de invidiat, insa multe vedete abia si-au castigat existenta pe vremea cand nimeni nu stia de ele. Au fost la munca de jos si au facut eforturi disperate pentru a-si asigura traiul de zi cu zi. Au acceptat joburi de care multi nici nu ar vrea sa auda si au demonstrat ca nicio munca nu este rusionoasa atunci cand vrei sa castigi un ban cinstit.

Este si cazul unor staruri precum Beyonce, Brad Pitt, Julia Roberts si chiar presedintele american Barack Obama.

Beyonce

Inainte de a cunoste faima mondiala, Beyonce a lucrat in salonul de infrumusetare al mamei ei, unde dadea cu matura si facea curat, totul pentru a avea bani de buzunar.

Brad Pitt

A fost mascota pentru un restaurant, “El Pollo Loco”, perioada in care umbla prin oras deghizat in pui pentru a face reclama localului.

Nicole Kidman 

A fost nevoita sa-si ajute familia si s-a angajat la un salon de masaj.

Julia Roberts si Barack Obama 

Desi provin din lumi diferite, actrita si presedintele american au un lucru in comun. Ambii au lucrat, pe vremuri, la o cofetarie, Baskin Robbins, acolo unde vindeau inghetata.

Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

Powered by WPeMatico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *