Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor

Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor

Sirianul al cărui cadavru a fost găsit, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini, pe Şoseaua Pantelimon, a fost ucis de propria soţie, Andreea Maria Pătraşcu, cu complicitatea amantului pe care aceasta îl avea de ceva vreme. Cei doi au recunoscut crima şi le-au povestit anchetatorilor planul diabolic pe care l-au pus la cale, după ce au fost reţinuţi ca suspecţi

 

Cazul lui Haj Saleh Moustafa, bărbatul găsit mort, într-un geamantan ascuns în portbagajul unei maşini, chiar înainte de Paşte, a făcut înconjurul ţării. Anchetatorii au audiat mai multe persoane, iar în noaptea de miercuri spre joi i-au reţinut pe soţia sirianului, Andreea Maria Pătraşcu, consilier la Inspecţia Muncii, şi pe amantul acesteia, directorul unei firme de construcţii.

Cei doi au fost audiaţi de procurori şi au recunoscut, în cele din urmă că l-au ucis pe Haj Saleh Moustafa, astfel că acum este clar că este vorba despre o crimă cu premeditare.

PLANUL DIABOLIC al criminalilor

Andreea Maria Pătraşcu le-a povestit procurorilor că, în noaptea de 13 spre 14 decembrie 2014, l-a chemat în apartamentul conjugal pe Haj Saleh Moustafa, cu toate că erau despărţiţi şi au luat masa împreună. Numai că în mintea sa nu era vorba de nicio strategie de împăcare sau de vreo discuţie, singura intenţie fiind aceea de a se descotorosi definitiv de el şi, astfel, de a pune mâna pe averea sa.

Femeia i-a pus sirianului în mâncare o folie cu un somnifer foarte puternic şi foarte toxic, iar apoi, împreună cu amantul său, l-ar fi sufocat cu o pungă de plastic pe care i-au pus-o peste cap.

Detaliul privind folosirea unei pungi de plastic pentru a-l sufoca pe sirian nu se regăseşte, însă, în mărturiile amândurora.

Amantul soţiei sirianului le-a povestit anchetatorilor că el a fost cel care a pus cadavrul în gemanatan, l-a băgat în portbagaj şi l-a dus în locul unde a fost găsită maşina abandonată.

Procurorii intenţionează să facă şi o reconstituire a evenimentelor, înainte de a cere arestarea preventivă a celor doi.

MOBILUL CRIMEI – averea sirianului

Motivul care i-a împins pe soţia sirianului mort şi pe amantul acesteia la o crimă atât de odioasă pare a fi averea. Andreea deja se afla în divorţ cu Haj Saleh Moustafa, dar femeia s-a gândit că astfel va rămâne doar cu o parte din avere, când, ca văduvă, putea rămâne stăpână pe tot.

Foarte probabil ea a şi fost “creierul” operaţiunii, dat fiind faptul că amantul a fost primul care şi-a recunoscut vina, sperând că astfel va obţine o pedeapsă mai uşoară, dar şi aspectul că acesta din urmă avea, la rândul său, o situaţie materială bună, fiind om de afaceri şi director al unei firme de construcţii.

 • cadavru in portbagaj
 • sirian ucis de sotie
 • sirian portbagaj

  Citeste articolul integral pe ph-online.ro/

  Powered by WPeMatico

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *